Inženjeri zablistajte!

0

BNE16-02Zahvaljujući entuzijazmu prošlogodišnjih takmičara, sa ponosom najavljujemo drugi po redu BNE HAKATON- BITE OF A WEB koji se održava 3. i 4. decembra. Generalni pokrovitelj, kompanija ByteOut zadaje zadatak koji će tročlane ekipe rešavati 24h. Zadatak će biti poznat na sam dan takimčenja, tako da će vaša spremnost za rad u timu i rešavanja problema koje vas sutra čekaju u praksi biti na pravom testu.

 

Ove godine projekat je bogatiji za takmičenje Side Challenge – osmočasovno nadmetanje iz programiranja za pojedince na usko stručne teme u Javi. Takmičenje je pod pokroviteljstvom kompanije Mozzart, 26. novembra. Na ovom takmičenju možete pokazati vašu spremnost i organizovanost u zadatom vremenskom roku kao individualac.

Ideja projekta Brand New Engineers – Od integrala do inženjera jeste da zbliži studente sa kompanijama kroz vežbu i realne zadatke koje su potrebne kompanijama. Međutim, isto tako je i velika spona između profesora i studenata Elektrotehničkog fakulteta i upoznaje studente sa aktuelnim dostignućima i dešavanjima u svetu inženjeringa.

Od 28. novembra do 2. decembra održaće se besplatan seminar sa svakodnevnim jednočasovnim predavanjima. Profesori sa Elektrotehničkog fakulteta i predstavnici kompanije Acumenics upoznaće slušaoce sa popularnim sadržajem i trendovima u oblasti inženjerstva. Teme predavanja će se oslanjati na oblasti informacionih tehnologija i modula Elektrotehničkog fakulteta (elektronika, telekomunikacije, energetika, signali i sistemi…).

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane!

Prijave za BNE HAKATON- BITE OF A WEB su otvorene do 28. novembra, a za Side Challenge do 23.novembra.
Za sve informacije posetite naš sajt: http://brandnewengineers.rs/
I facebook stranicu: https://www.facebook.com/BrandNewEngineers

Previous articleKonkurs za novi tim Unije srednjoškolaca Srbije
Next article„Erazmus+ Mladi u akciji“ info dan