Home [treninzi] Poziv za učešće na radionici “Javni nastup, pa šta?”

Poziv za učešće na radionici “Javni nastup, pa šta?”

67
0

bela22Program radionice “Javni nastup, pa šta?” namenjem je svima koji žele da unaprede veštine neophodne za dobar javni nastup. 
Kako se izboriti sa tremom, kako izbeći blokadu prilikom izlaganja, koji je značaj ispravne gestikulacije, šta su retorski šumovi i poštapalice i kako ih otkloniti, šta čini dobar govor i šta karakteriše dobrog govornika teme su o kojima će biti reči kroz nekoliko praktičnih vežbi.
Metod radioničarskog rada zahteva da svaki polaznik aktivno učestvuje i kroz vežbe i uz savete edukatora usavršava veštine javnog nastupa. 

Radionicu vodi edukator Škole retorike i javnog nastupa Radovan Perović. Znanja iz oblasti retorike i besedništva sticao je na Pravnom fakultetu i Fakultetu političkih nauka. Govori: Prvo mesto u kategoriji “Slobodna tema” na XIX takmičenju u besedništvu studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu; Prvo mesto u kategoriji “Autorska beseda” na XXII festivalu besedništva “Sirmium lux verbi”; Treće mesto u kategorji “Autorska beseda” na XXIII festivalu besedništva “Sirmium lux verbi”. Nosilac venca besedništva.

Radionica će se održati 22. oktobra od 15h u prostorijama JAZAS-a u ulici Kneza Miloša br. 4. 

Kotizacija iznosi 300 dinara i plaća se na ulazu.
Zbog ograničenog broja učesnika, za učešće na radionici neophodno je slanje prijave na e-mail adresu javnigovor@gmail.com