Home [njuz] Šesta po redu Konferencija Studenata Organizacionih nauka

Šesta po redu Konferencija Studenata Organizacionih nauka

50
0

Novi coverSavez studenata Fakulteta organizacionih nauka od 3. do 7. novembra organizuje šestu po redu Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i Vojvođanske banke. Studentski kompleks “Ratko Mitrović”, na Zlatiboru, sada je već tradicionalno mesto okupljanja studenata povodom pomenutog projekta.

 

Tema ovogodišnje konferencije glasi “Misli inovativno, oglasi se digitalno”, samim tim njen primarni cilj jeste da delegate bliže upozna sa aktuelnim trendovima digitalnog marketinga, ali i značajem oglašavanja na društvenim mrežama i njihovim uticajem na poslovanje kompanija i pojedinaca.

Kroz interaktivna predavanja i radionice stručnjaci iz oblasti marketinga, menadžmenta i informacionih tehnologija potrudiće se da približe značaj digitalnog oglašavanja sa aspekta kompanija, ali i istaknutih pojedinaca koji imaju uspešnu praksu u ovoj oblasti. Učešćem na konferenciji delegati će rešavajući studije slučaja takođe imati priliku da se upoznaju sa pojedinostima poslovanja i konkretnim primerima iz prakse.

Ako provodite vreme na društvenim mrežama i zanima vas digitalni marketing, KSON je pravo mesto na kome ćete dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice, ali i mesto na kome ćete otkriti sve pojedinosti o korišćenju ovog oblika marketinga kao sastavnog dela poslovanja i društvenog života.

Uigrani tim koji čine članovi Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka potrudiće se da i ovog puta opravda očekivanja studenata i pokaže zašto se o ovom projektu toliko priča.

Dodatne informacije o konferenciji kao i način prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije http://ssfon.rs/.