Home [zabavnik] DON´T MISS THIS KISS!

DON´T MISS THIS KISS!

39
0

poljubac1Radio Kameleon Tuzla ove godine slavi 15 godina svog postojanja i tim povodom organizuje jedan od najvećih događaja na ovim prostorima – obaranje Ginisovog svjetskog rekorda u kategoriji Najmnogobrojniji poljubac na svijetu, 1. septembra ove godine na Panonskom jezeru u Tuzli.

Svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine i šire regije pozvani su da učestvuju u obaranju svjetskog rekorda za koji je potrebno preko 7000 parova čiji bi poljubac trebao trajati minimalno deset sekundi (a može i duže).

 

poljubac2

 

Vatromet, baloni i spektakl dio su bogatog sadržaja na više lokacija u gradu gdje je predviđen niz zabavnih i promotivnih aktivnosti uz mnoštvo nagrada sve do 19 sati kada je planirano obaranje svjetskog rekorda koje će biti obilježeno velikim koncertom muzičkih gostiju iz naše zemlje i regije.

Ovaj neobičan događaj imat će veliki značaj za Bosnu i Hercegovinu, koji će prenijeti veliki broj medijskih kuća, te pomoći da našu domovinu, a posebno Tuzlanski kanton, predstavimo u novom svjetlu i na drugačiji način.

Projekat, čiji je pokrovitelj Općina Tuzla, te TV Pink kao ekskluzivni medijski pokrovitelj, bit će svjetski atraktivan događaj koji će zasigurno skrenuti pažnju svih ljudi dobre volje ovih prostora. Zato iz Kameleona vas pzivaju, dođite da se ljubimo!!!

Posjeti www.poljubac.ba, registruj sebe i svog partnera i vidimo se u Tuzli 01. septembra.

DON´T MISS THIS KISS!