Home [treninzi] POZIV ZA UČESNIKE – Training “Fair Play 2.0 – FIGHTING SEXISM AND...

POZIV ZA UČESNIKE – Training “Fair Play 2.0 – FIGHTING SEXISM AND NATIONALISM IN IVS”

50
0
Mladi istraživači Srbije vas pozivaju  da se prijavite na međunarodni trening “Fair play 2.0 FIGHTING SEXISM AND NATIONALISM IN IVS” na koji kao partneri nemačke organizacije IJGD šaljemo 3 naša predstavnika/predstavnice.Trening će se održati u Wuerzburgu u Nemačkoj od 17- 25. avgusta 2016. 2016. (17. dolazni, 25. odlazni dan).
 
Tema treninga je da osnaži kamplidere i liderke i da ih snabde veštinama koje će im pomoći da se da se bolje nose sa pojavama nacionalizma, seksizma i rasizma u okviru IVS programa. 
Ovaj trening namenjen je kamp liderima i kamp liderkama, trenerima za kamplidere kao i članovima i članicama organizacija koje koje aktivno participiraju u prpgramima Internacionalnog volonterskog servisa.
Više o samom treningu nalazi se u zvaničnom pozivu koji se nalazi u prilogu ovog mejla. 
 

Poziv je otvoren za sve zainteresovane do petak​ , 1​5​ . jula u 10 sati uveče. Do prijave se dolazi klikom OVDE   Najkasnije 18. jula​ ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će biti pozvani da do ​ ​ ​srede,  ​20​. jula uplate participaciju, popune formular i dođu do nas da potpišu prijavu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade do navedenog roka ili nas ne kontaktiraju sa obrazloženjem, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.

 

Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu za koju imaju prava na povraćaj u iznosu do 275e. (Molimo vas da ne kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na treningu).
 
Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 5.200 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.600 dinara (ako ste ove godine već bili na jednom od navedenih programa).
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam novac biti vraćen​ kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Nemačkoj. To može potrajati i nekoliko meseci.
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave i nalaze se u prilogu ovog mejla. Ako budete selektovani, biće potrebno da te uslove i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
MLADI ISTRAZIVACI SRBIJE – Volonterski servis Srbije  
YOUNG RESEARCHES OF SERBIA – Voluntary Service of Serbia
Bulevar umetnosti 27, 11070 Belgrade