Home [akcija] “Roditelji učitelji” na Štrandu

“Roditelji učitelji” na Štrandu

30
0

Kreativna biblioteka Američki kutak Novi Sad i ove godine biće organizovana od 5. do 31. avgusta na Štrandu.

Kao i prethodne dve godine kod stene na Špicu u periodu od 17 do 20 časova radnim danima i vikendom od 10 do 20 časova posetioci Štranda moći će da pronađu najzanimljivije naslove knjiga, časopisa i stripova na engleskom jeziku. Program za decu i mlade koji je oduvek bio najpoularniji, ove godine sprovešće se kroz akciju pod nazivom “Roditelji učitelji”.

 

Ideja ovog programa jeste da se svim kretivnim i maštovitim roditeljima koji su vešti u crtanju, pravljenju, učenju jezika, vežbanju, pevanju i sl. omogući da svoje veštine prenesu i na drugu decu predlaganjem svog programa u okviru naše kreativne biblioteke.

Sve što je potrebno je da ispunite formular putem sledećeg linka http://goo.gl/forms/pQDwd0jVWfPF4HdF3 i pošaljete nam predlog svoje radionice a mi ćemo vas pozvati na sastanak kada ćemo se dogovoriti oko detalja. Molimo vas da imate u vidu da će se programi sprovoditi na otvorenom, da će Američki kutak obezbediti prostor, ulaz na Štrand i materijal (u obzir dolazi samo jeftiniji materijali, laki za nabavljanje i materijali koji se recikliraju). Radionica bi se odvijala u periodu od 5. do 31. avgusta i ne bi trebala da traje više od 2 sata, a ukoliko je zanimljiva i zahteva više vremena može se i ponoviti ili odvijati više dana.
Ukoliko imate fotografije kojim možete da ilustrujete vaš predlog pošaljite nam na novisad@americancorners.rs

Ako ste zainteresovani da učestvujete ispunite formular i pošaljite nam svoj predlog ideje najkasnije do 12. jula.

Srdačan pozdrav,

Američki kutak Novi Sad