Home [treninzi] Prezentacija Global Citizen programa

Prezentacija Global Citizen programa

48
0

ff21846c-9953-4c52-8a83-f3632fd30ad4Studentska organizacija AIESEC u utorak 26. aprila sa početkom od 19h na Univerzitetu Metropolitan organizuje prezentaciju Global Citizen programa, volonterskih mogućnosti u inostranstvu.

 Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture.

Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima, poput ljudskih prava, obrazovanja i liderstva.

Na prezentaciji će govoriti studenti koji su bili na Global Citizen praksi, članovi AIESEC-a koji će predstaviti sam program kao i pomoć i podršku studentima u procesu pronalaženja i realizacije prakse.

Oni koji žele da prisustvuju prezentaciji volonterskih mogućnosti, potrebno je da obezbede svoje mesto popunjavanjem PRIJAVE.

Rusija, Rumunija, Mađarska, Italija, Turska, Grčka, Slovačka, Maroko i Egipat su samo neke od zemalja u kojima ovog leta možeš obaviti svoju Global Citizen praksu u trajanju od 6 – 8 nedelja. 

Više informacija o Global Citizenu možete pronaći na našem sajtu, a o samom eventu na sledećem linku:

https://www.facebook.com/events/1176639142368607/