Home [konkursi] Prijavi se na Social Impact Award takmičenjei #zaSIAj

Prijavi se na Social Impact Award takmičenjei #zaSIAj

36
0

7 danaOstalo je  još samo 7 dana do zatvaranja konkursa.Požuri, prijavi se, pokaži da možeš i postani društveni preduzetnik. Reši neki problem u svojoj okolini i#zaSIAj, osvoji tromesečni program inkubacije tokom koje ćeš usavršiti svoju ideju,a nakon toga možeš osvojiti i vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, mentorsku podršku i put na međunarodnu konferenciju u Beču.

 

Nagrada je namenjena studentima koji žele da reše neki društveno-ekološki problem na inovativan način kroz projekte, inicijative ili organizacije. Ideje mogu da rešavaju probleme vezane za smanjivanje siromaštva, brigu o zdravlju, obrazovanje, ekologiju, energiju, informacione tehnologije, ljudska prava, društvenu jednakost i mnoge druge.

Sve detalje o uslovima i načinu apliciranja možeš pronaći na našem sajtu, a u koliko ti nedostaje ideja pogledaj inašu knjigu inspiracije. Prijavi se do 24. aprila, a za sva dodatna pitanja možeš nam pisati na kristina.marjanac@razlivaliste.org.

 

Social Impact Award jeedukativni program i takmičenje ideja za studentekojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za najveće svetske probleme.

 

Projekat Social Impact Award sprovodiorganizacija Razlivalište, u saradnjisa Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, ERSTE Stiftung-om iImpact Hub-om, a uzpodršku Fonda B92, Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, Američkog kutka Niš, Kancelarije zamlade Niš i Američkog kutka Kragujevac.