Home [akcija] PoP Up pozorište – Poziv za umetnike

PoP Up pozorište – Poziv za umetnike

41
0

OYF vas poziva da svojom kreativnošću doprinesete unapređenju kulturne perspektive Obrenovca!
Poziv je otvoren za sve mlade sugrađane koji se bave umetnošću i žele da učestvuju u kreiranju autentičnog umetničkog projekta.


Svi koji su zainteresovani da se uključe u rad Pop-Up pozorišta mogu da se prijave popunjavanjem online formulara: https://goo.gl/ntJ8Gc
Svi prijavljeni će biti obavešteni o daljem toku procesa.

Poziv za izvođače – glumce, plesače, pevače i muzičare otvoren je do 20. aprila 2016. godine, dok se slikari, dizajneri i vizuelni umetnici zainteresovani za rad na kostimu i scenografiji mogu prijaviti do 25. aprila 2016. godine.

Očekujemo Vas!

****Pop-Up pozorište za cilj ima angažovanje što većeg broj talentovanih mladih sugrađana koji žele da zajedničkim stvaranjem unaprede kulturni život u našem gradu. Spajanje različitih oblasti umetnosti u jedan pozorišni proces omogućava lokalnim mladim umetnicima da se međusobno upoznaju i pomognu jedni drugima da napreduju.
Ovo je prilika i da istražimo pozorišni potencijal alternativnih javnih prostora. Verujemo da na ovaj način možemo da izvedemo umetnost na ulicu i tako, barem na kratko, unesemo nove boje u percepciju ovdašnjeg života.
Takođe, želimo da podstaknemo okupljanje mladih u konstruktivnu zajednicu, koja bi mogla da nastavi svoje aktivnosti i narednih godina, usmeravajući nove generacije na slobodno bavljenje umetnošću i rad na poboljšavanju uslova za život, stvaranje i odrastanje u svojoj sredini.

Projekat se organizuje u okviru programa za kulturu Društvenog centra Fondacije za mlade Obrenovca.

Za dodatne informacije, pišite na sunshinemarry@gmail.com