Home [konkursi] Konkurs za organizacioni tim – Bolje UradiTi Sam

Konkurs za organizacioni tim – Bolje UradiTi Sam

60
0

Cover Bolje UradiTi Sam 2016Potrudićemo se da:

Bolje uraditi sam ove godine bude još bolji nego prethodni.

Bolje uraditi sam ove godine bude prilika za nova znanja i nove zabave.

Bolje uraditi sam ove godine bude održan na proleće 2016.

Ako želiš da učiš, da organizuješ, da se zabaviš, da se kreativno izraziš, ovo je festival za tebe. Pozivamo te da se prijaviš i budeš deo organizacionog tima na projektu omladinske organizacije Mladi za inovacije „Bolje UradiTi Sam“’.

Festival „Bolje UradiTi Sam” će i ove godine nastojati da okupi različite majstore, umetnike i druge kreativce koji imaju iskustva u pravljenju različitih korisnih i lepih stvari, odnosno onih koji sa jedne strane imaju veštine a sa druge strane građane koji nemaju vremena da onlajn istražuju takve veštine ali bi voleli da uče. Drugi „Bolje UradiTi Sam” festival bismo želeli da održimo krajem aprila. Prvi smo organizovali sredinom decembra 2015. i bilo je ludilo – sjajna energija, mladi i kreativni ljudi su napunili UK Parobrod i dva dana smo učili, stvarali i zezali se, što znači da ne treba da propustiš ovu priliku.

Zainteresovani mladi koji se prijave da budu deo organizacionog tima festivala „Bolje UradiTi Sam“ dobiće priliku da rade na različitim kul stvarima koje se tiču organizacije jednog ovakvog festivala.

Planirani timovi su logistika, saradnja sa kreativcima, prikupljanje sponzorstva i donacija, marketing, dizajn, osmišljavanje programa i drugi timove po potrebi – možeš naravno i u više timova da učestvuješ, to pre svega zavisi od toga koliko vremena imaš.

Ako si zainteresovan da budeš deo organizacionog tima festivala klikni ovde za prijavu, takođe te molimo da podeliš ovaj poziv sa svojim prijateljima kojima bi to bilo zanimljivo.

Prijave traju do 29. februara 2016.

Više informacija možeš naći na Fejsbuk strani Bolje UradiTi Sam, kao i na sajtu boljeuraditisam.com. Ako imaš bilo kakva pitanja, šalji ih na office@boljeuraditisam.com