Home [njuz] (R)evolucija u obrazovanju!

(R)evolucija u obrazovanju!

38
0

Šta mladim ljudima zaista treba? Koje su alternative?

U ovomesečnoj epizodi Incitement Srbija vam predstavlja događaj sa temom obrazovanja. Razgovaraćemo na temu formalnog I neformalnog obrazovanja, sagledaćemo šta ne valja u našem obrazovnom sistemu I tražiti rešenje na koji način mi možemo učestvovati I popraviti trenutno stanje. Događaj će se održati:

 

u sredu 23. decembra 2015. godine u 19:00 časova,

u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

“Naš zadatak je da u potpunosti obrazujemo studente kako bi oni mogli da se suoče sa onim što ih čeka u budućnosti. Mi je možda ne vidimo, ali oni će je videti, a naš je zadatak da im pomognemo da naprave nešto od nje!” – Ken Robinson

Pridružite nam se u sredu i postanite svesni svojih mogućnosti za kreiranje promene!

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele.

Svaki od događaja ima drugačiju temu, o kojoj pričaju tri govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

Zainteresovani se za ovu tribinu mogu prijaviti putem FB eventa Impact Hub Belgrade-a koji je domaćin ovog skupa u okviru svojih inicijativa koje se organizuju na različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.