Home [akcija] April u Beogradu – mesto susreta studenata elektrotehnike širom Evrope

April u Beogradu – mesto susreta studenata elektrotehnike širom Evrope

30
0

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek LK Beograd se sprema da u aprilu naredne godine ugosti preko 200 svojih kolega iz cele Evrope na jubilarnom 30. Kongresu u Beogradu. Tom prilikom će kako za strane tako i za domaće studente biti organizovan Open Day na kojem će se predstaviti vodeće kompanije iz oblasti elektrotehnike i računarstva.

Kongres je najveća međunarodna konferencija ovog udruženja koja je od važnog značaja za njegov dalji razvoj i održavanje na internacionalnom nivou. Mladi inženjeri će u Beogradu provesti sedam dana, a zadatak velikog organizacionog tima lokalnog komiteta u Beogradu je da ih ugosti na što bolji način i da im predstavi našu zemlju u najlepšem svetlu.

U okviru Kongresa biće organizovan i Open Day. Tog dana će svi zainteresovani studenti moći da stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje uspešno posluju u našoj državi i da se više informišu o mogućnostima prakse ili zaposlenja. Predstavnici kompanija će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti uslove rada i prilike koje nude. Na istom mestu će postojati prilika da se od strane gostiju, stranih studenata, sazna više o njihovim obrazovnim institucijama.

Istek LK Beograd je postao punopravan član udruženja 2000. godine i do sada su organizovali desetine međunarodnih i lokalnih događaja. Ove godine na Kongresu u Madridu su pored ostalih 58 lokalnih komiteta iz cele Evrope proglašeni za najuspešniji i najorganizovaniji u protekloj godini.

Više informacija možete pronaći ovde: https://www.facebook.com/EestecOpenday/?fref=ts