Home [njuz] #CANYOUMAKEIT16: AVANTURA SVETSKIH RAZMERA PRAZNIH DŽEPOVA

#CANYOUMAKEIT16: AVANTURA SVETSKIH RAZMERA PRAZNIH DŽEPOVA

52
0

CanYouMakeItPutovanja. Reč koja momentalno izaziva nalet adrenalina. Po mnogima, najveće bogatstvo za duh čoveka. Problem u Srbiji je što čovek putovanja često ne može da priušti, zar ne?

Ne. To je potpuna neistina. Red Bull će da dokaže da su za avanturu svetskih razmera potrebni samo avanturistički duh i snalažljivost. Jedino pitanje je – CAN YOU MAKE IT?

 

#CANYOUMAKEIT16 je deo globalnog projekta brenda Red Bull, koji ima za cilj da pokaže snagu ljudskog duha, snalažljivost i kreativnost: kako proputovati Evropu sa pasošem i 24 Red Bull limenke. Vreme je da pokažete ko ste. Konkurs je otvoren!

Do 14.02.2016. snimite video clip koji pokazuje zašto je baš vaš dream team dorastao ovom izazovu i prijavite se na www.redbullcanyoumakeit.com.Dakle, pasoš, 24 Red Bull limenke, 3 heroja i petlja – to je sve što je potrebno za ovu avanturu.

Video prijava će biti postavljena na javno glasanje, a timovi koji osvoje najviše glasova – postaju finalisti. Na kraju, specijalni žiri bira dve ekipe koje će predstavljati Srbiju na ovom takmičenju i koje 12. aprila 2016. kreću na avanturu svetskih razmera praznih džepova – bez novca, kartica, mobilnih telefona. Sedam dana snalaženja od kontrolne tačke do kontrolne tačke, od zadatka do zadatka, i menjanje limenki Red Bulla za sve – hranu, smeštaj, transport do sledeće destinacije… Krajnji rezultat tima će se zasnivati na odgovorenim izazovima, rešenim zadacima i broju pratilaca na društvenim mrežama.

Deluje nemoguće? Onda niste materijal za ovaj izazov! Ali, ako vas ipak svrbe tabani ipale vam se lampice, znajte da je tokom prethodnog takmičenja čak 100 timova uspelo da doživi iskustvo iz snova, od nabavljanja ulaznica za utakmicu Lige šampiona do leta u privatnom avionu.

Imate ekipu sa faksa koja je dorasla ovom izazovu? Hit the Road!

Detaljnije informacije o konkursu na www.redbullcanyoumakeit.com.