Home [njuz] Poziv na Konferenciju o međugeneracijskoj solidarnosti #PremostiJaz

Poziv na Konferenciju o međugeneracijskoj solidarnosti #PremostiJaz

36
0

Predstave našeg društva o mladosti i starosti su prevaziđene. Mi, kao mladi, moramo da  preuzmemo aktivniju ulogu u oblikovanju današnjeg sveta. Zašto je to važno?

Zato što je mladost političko pitanje, a između demografskih promena i političkih odgovora na njih postoji veliko kašnjenje u Srbiji. Produženi životni vek stanovništva predstavlja ozbiljan ekonomski i društveni izazov, te mu se mora prići sa sveobuhvatnim razumevanjem svih uključenih. Strateško razmišljanje i briga države o svim kategorijama stanovništva dovodi do smanjenja problema koji mogu nastati.

 

Zato te Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) poziva da se uključiš u stvaranju međugeneracijskih veza i da nam se pridružiš na Konferenciji o međugeneracijskoj solidarnosti #PremostiJaz koja će se održati 12. novembra 2015. u hotelu Park sa početkom u 10.30h. Prvi put ćemo okupiti sve generacije na jednom mestu i razgovarati o načinima premošćavanja međugeneracijskog jaza.

Konferenciju organizujemo u saradnji sa UNPFA i UNDESA.

Očekujemo te!

Molimo da svoje prisustvo potvrdiš najkasnije u ponedeljak 9. novembar 2015. u 12.00h na e-mail marija.stevuljevic@koms.rs ili putem broja telefona 069 738 445.

VAŽNO: Putni troškovi za osobe koje žive van Beograda, biće pokriveni.

Prijavi se!

Agendu pronađi u nastavku: AGENDA_Коnferencija o međugeneracijskoj solidarnosti.