Home [njuz] Svečano otvoren „JobFair15 – Kreiraj svoju budućnost!”

Svečano otvoren „JobFair15 – Kreiraj svoju budućnost!”

54
0

Uz predstavnike Univerziteta u Beogradu, kompanija i ministarstava, otvoren je ovogodišnji, jedanaesti po redu, sajam poslova i stručnih praksi “JobFair15 – Kreiraj svoju budućnost!”.

Prof. dr. Predrag Ivaniš je, ispred Elektrotehničkog fakulteta,  pozdravio učesnike i pohvalio dugogodišnju kvalitetnu saradnju sa organizatorima u cilju da se studentima pruži prilika da steknu uvid o načinu funkcionisanja kompanija u realnom svetu. Pored logičkog rasuđivanja, kritičkog razmišljanja i kreativnog pristupa, koje fakulteti razvijaju kod studenata, JobFair15 im omogućava i da steknu praktična znanja koja su jedan od bitnih kvaliteta pri zapošljavanju.

 

 

Predstavnica Ministarstva omladine i sporta, gospođa Vesna Vidojević je, pored podrške ministra Vanje Udovičića, prisutnima prenela i da Ministarstvo prepoznaje i podržava nastojanje organizatora da, kroz približavanje kompanija studentima doprinese sprovođenju omladinske politike koju Ministarstvo želi da postigne.

 

Miloš Denić je, ispred kompanije Alti koja već drugu godinu podržava JobFair, istakao da je Alti veliki deo svojih zaposlenih zaposlilo upravo putem sajma. Zadovoljni kandidatima sa prošlogodišnjeg sajma, Alti očekuje veliki broj odličnih kandidata za posao i ove godine.

 

Specijalista za organizacioni razvoj kompanije Mozzart, Milica Milošević, se osvrnula na vrlo uspešno zapošljavanje na prethodnom JobFair-u. Kompanija Mozzart vrlo bitnim smatra uključivanje mladih u svet rada, kao i priliku da mladi talenti dobiju šansu da se oprobaju u najvećim kompanijama.

 

Kompanija Telenor, kao dinamična sredina koja pruža sjajnu priliku za razvoj, traga za mladima koji su spremni za izazove. Gospođa Jelena Milivojević je istakla da Telenor teži da bude lider na polju savremenih telekomunikacija, a da mladima pruža priliku da se priključe Telenor timu kroz programe raznovrsnih stručnih praksi.

Organizatori vas ovom prilikom pozivaju da posetite sajam i pronađete priliku za praksu ili zaposlenje kod naših najvećih poslodavaca!