Home [akcija] Posetite BOŠ štand na sajmu obrazovanja „Zvonce“

Posetite BOŠ štand na sajmu obrazovanja „Zvonce“

70
0

Beogradska otvorena škola (BOŠ) predstaviće se na sajmu obrazovanja „Zvonce“. Sajam se organizuje u okviru 60. Međunarodnog sajma knjiga i traje od srede, 28. oktobra do nedelje, 1. novembra. BOŠ štand će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10h do 21h u hali 3A Beogradskog sajma.

 

Na štandu BOŠ-a savetnica za akademsko usavršavanje će sa zainteresovanim studentima razgovarati o programima stipendija na Centralno-evropskom univerzitetu u Budimpešti. Pored toga će biti predstavljeni i obrazovni programi BOŠ-a koji pružaju mladim ljudima mogućnost dodatnog, neformalnog obrazovanja. Programi su namenjeni sudentima završnih godina i master studija sa ciljem produbljivanja postojećih i sticanja novih znanja iz mnogobrojnih oblasti, kao i sticanja novih veština i povezivanja odabranih studenata. Informacije o mogućnostima za pohađanje programa stručnih praksi i ustavršavanja takođe će biti pružene mladima koji posete BOŠ štand. Takođe, BOŠ će na Sajmu predstaviti i dva informativno-edukativna portala namenjena mladima: BOŠ Karijera i Mingl. Prateći Mingl, informacije o kursevima, studiranju,  radionicama, volontiranju i stipendijama biće vam na dohvat ruke. Na portalu BOŠ karijera naučićete kako da planirate i razvijate svoju karijeru.

Ako ste u potrazi za stipendijima za studiranje u inostranstvu, tražite kvalitetan program za dodatno usavršavanje, praksu ili savet o karijernom usavršavanju, očekujemo vas na Sajmu!