Home [akcija] JobFair15 ─ Budi korak bliži budućnosti!

JobFair15 ─ Budi korak bliži budućnosti!

90
0

Želiš da čuješ zanimljivosti o novim tehnologijama, trendovima savremene televizije, optičkom prepoznavanju teksta? Saznaš kako da za samo par meseci napraviš sajt za više od dvadeset hiljada konkurentnih korisnika, koje su prednosti rada u virtuelnim timovima i zašto je 42 odgovor na smisao korporativnog života?

 

Odgovore na pitanja saznaćeš od predstavnika kompanija RT-RK, Microsoft Development Center Serbia, Mozzart, Mangonel, ALTI i mnogih drugih, 2. novembra na Open Space Technologyradionicama u okviru sajma poslova i praksi„JobFair15 ─ Kreiraj svoju budućnost!”

Osim raznih tribina, prezentacija i radionica, Sajam ti pruža šansu za zaposlenje ili praksu! Kompanije Telesign, Asseco, Zulhke i mnoge druge održaće intervjue za posao na samom Sajmu, 3. novembra.

Ne propusti priliku za rad u savremenim domaćim kompanijama poput MikroElektronike i JP EPS. Upoznaj kolege iz Engleske, Švajcarske i Estonije radeći u SunGard-u, Namics-u, Nortal-u i Tarkett-u.Budi proaktivan u traženju posla i prakse!

Za više informacija o radionicama, prijavama i Sajmu poseti sajt http://jobfair.rs.

Učešće je besplatno!

Zvanična Facebook stranica www.facebook.com/jobfairrs