Home [akcija] Kokurs za organizacioni tim – Beogradski je uraditi sam

Kokurs za organizacioni tim – Beogradski je uraditi sam

52
0

Belgrade DIY KonkursŽeliš da naučiš kako je organizovati festival?

Želiš da promovišeš ‘’uradi sam’’ pristup?

Želiš da radiš nešto novo i drugačije?

Misliš da si kreativan, komunikativan … spreman si da učiš?

 

Ako je odgovor na više od jednog pitanja da onda te pozivamo da se prijaviš i budeš deo organizacionog tima na projektu omladinske organizacije Mladi za inovacije ‘’Beogradski je uraditi sam’’.

‘’Beogradski je uraditi sam”je festival koji će probati da okupi različite majstore, umetnike i druge kreativce koji imaju iskustva u pravljenju različitih korisnih i lepih stvari, odnosno onih koji imaju veštine sa jedne strane i sa druge strane građane koji nemaju vremena da istražuju onlajn takve veštine ali bi voleli da uče. ”Beogradski je uraditi sam” bismo želeli da održimo u decembru.

Zainteresovani mladi koji se prijave da budu deo organizacionog tima festivala‘’Beogradski je uraditi sam’’dobiće priliku da rade na različitim kul stvarima koja se tiču organizacije jednog ovakvog festival.

Planirani timovi su logistika, saradnja sa kreativcima, fundraising, marketing, dizajn, osmišljavanje programa i druge timove po potrebi– možeš naravno i u više timova da budeš. to pre svega zavisi koliko vremena imaš.

Ako si zainteresovan da budeš deo organizacionog tima festivala klikni ovdeza prijavu, takođe te molimo da podeliš ovaj poziv sa svojim prijateljima kojima bi bilo zanimljivo.

Prijave traju do 16.oktobra 2015.

Više informacija možeš naći na fejsbuk strani Beogradski je uraditi sam, kao i na sajtu mladizainovacije.org.

Vidimo se!