Home [akcija] Napravi promenu u svojoj zajednici – izazovi sebe!

Napravi promenu u svojoj zajednici – izazovi sebe!

58
0

cover-blueOvog leta AIESEC lokalna kancelarija na Univerzitetu Metropolitan u okviru ‘’Future Leaders’’ programa sprovodi prijem novih članova sa porukom – ‘’Prilike se ne čekaju, već stvaraju’’.

AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju. Internacionalni duh organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, a cilj nam je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika.

 

Za 6 meseci, koliko traje jedno iskustvo u timu, studenti imaju priliku da kroz timski rad upoznaju mlade ljude iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing ili prodaja. Nakon toga, članovi imaju mogućnost napredovanja, te stiču priliku da vode tim.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je dapopuniš prijavu do 17.08.2015.nakon čega ćete kontaktirati lokalna kancelarija na Univerzitetu Metropolitan radi daljeg procesa selekcije.

Prijavu možeš popuniti na sledećem linku: prijava.

Više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC možeš dobiti na zvaničnom sajtu:

www.aiesec.org.rs