Home [ volontiranje ] Konkurs za stažiranje u BCBP – prijava do 20. avgusta

Konkurs za stažiranje u BCBP – prijava do 20. avgusta

85
0

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) otvorio je konkurs za prijem XVIII generacije stažista i stažistkinja. Program stažiranja traje šest meseci, sa mogućnošću produženja saradnje, pa i zapošljavanja.

 

Rok za prijavu je 20. avgust

Nova generacija stažista BCBP će učestvovati u organizaciji brojnih stručnih događaja i kroz seminare i predavanja više će saznati o istraživačkim metodama i tehnikama. Tokom stažiranja će se usavršavati i u predstavljanju istraživačkih nalaza, a uz podršku mentora imaće priliku da napišu istraživački rad. Najbolji radovi stažista će biti objavljeni u publikacijama BCBP. 

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite svoju prijavu do 20. augusta 2015. godine na adresu: office@bezbednost.org sa naznakom „PRIJAVA NA KONKURS ZA STAŽISTU/KINJU”.

Potrebna dokumentacija:

  1. biografija, ne duža od 3 strane; 
  2. motivaciono pismo, u kom ćete navesti: a) razloge zbog kojih konkurišete za praksu u BCBP, b) koliko vremena nedeljno ćete moći da odvojite za stažiranje; c) zašto mislite da bi baš Vas trebalo da izaberemo;
  3. primerak ili deo ranije napisanog rada (seminarski, diplomski, istraživanje, analiza i slično), ne duži od 10 strana.

Više pojedinosti o programu, uslovima i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći u dokumentu prilogu ili na ovom linku.