Home [ volontiranje ] Fond B92 raspisuje konkurs za volontere praktičare

Fond B92 raspisuje konkurs za volontere praktičare

82
0

Fondacija Fond B92 raspisuje konkurs za volontere praktičare za rad na aktivnostima u okviru različitih projekta koje realizuje.

Fond B92 je neprofitna nevladina organizacija čija je misija da doprinese razvoju odgovornog društva kroz akcije, edukaciju, informisanje i promociju aktivizma, filantropije i društvene odgovornosti.

 

Projekti na kojima nam je potrebna pomoć volontera praktičara su: ONASnaživanje, Filmski festival Slobodna zona, Slobodna zona Junior, Vremeplov i veb portal Donacije.rs.

Više informacija o projektima Fonda B92 možete pronaći na na sajtu www.fondb92.org.

U zavisnosti od interesovanja, znanja i veština volonteri mogu konkurisati na jednu ili više sledećih pozicija:

1) Organizator/ka projekta ( ONAsnaživanje, Filmski festival Slobodna zona, Slobodna zona Junior, Vremeplov)

– Organizacija, praćenje i doprinos daljem razvoju projekta. Podrška koordinatoru projekta u svim aktivnostima neophodnim za uspešnu realizaciju projekta.

2) PR asistent/kinja projekta (ONAsnaživanje, veb portal Donacije.rs)-

– Kreirаnje i prаćenje medijskog plаnа zа promociju projektа. Pisanje i distribucija sаopštenjа zа medije, kao i dokumentovаnje i аnаliza medijske pokrivenosti projekta. U saradnji sa ostalim članovima tima projekta razvoj strategije za online promociju projekta.

3) Veb administrator/ka & Asistent/kinja za socijalne mreže (ONAsnaživanje

– Održаvаnje i аžurirаnje podаtаkа o projektu na sajtu projekta. U saradnji sa ostalim članovima tima projekta razvoj strategije za online promociju projekta.

4) Veb kopirajter/ka(ONAsnaživanje)

– Stilsko oblikovanje sadržaja za sajt projekta, kao i pisanje ostalih tekstova projekta, namenjenih online distribuciji ( u saradnji sa koordinatorom projekta).

5) Prevodilac/ica sa srpskog na engleski (ONAsnaživanje, Filmski festival Slobodna zona)

– Prevodi sadržaja sajta projekta sa srpskog na engleski jezik.

6) Administrativni asistent/kinja ( opšti poslovi u Fondu B92)

– Logistička podrška operativnom menadžeru Fonda B92 u izvršavanju svih tekućih poslova na nivou cele organizacije.

7) Asistent/kinja za pisanje projekata

– Uz podršku koordinatora projekta obavljanje poslova pripreme predloga projekta za konkurisanje kod domaćih i stranih donatora i sponzora.

Predviđeno je da volontiranje traje tri meseca. Fond B92 volonterima će pružiti profesionalnu i edukativnu podršku, a na kraju volontiranja i pisanu preporuku za dalju edukaciju ili zaposlenje.

Prijave koje uključuju informaciju o željenoj/im poziciji/ama, motivaciono pismo i CV poslati do 7.avgusta na volontiranje@fondb92.org.

Kandidati/tkinje koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor do 12. avgusta.

Očekujemo vaše prijave u nadi da će vas motivisati mogućnost da postanete deo tima Fonda B92 i steknete iskustvo u radu na željenoj poziciji i u okviru oblasti koja vas zanima.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa konkursom, možete nas kontaktirati na 011/3284534 ili na mejl: volontiranje@fondb92.org