Home [ volontiranje ] OYF društveni centar traži volontere

OYF društveni centar traži volontere

95
0

OYF društveni centar poziva sve mlade iz Obrenovca koji žele da steknu dragocena iskustva, da se prijave na konkurs za volontere koji će trajati do 8. jula i tako postanu deo tima OYF društvenog centra.

Ovog leta OYF društveni centar otvara vrata za 8 volontera iz Obrenovca koji će dobiti priliku da steknu vredna iskustva u područijima marketinga, program menadžmenta, organizacijskog menadžmenta i brojnim drugim segmentima.

 

Konkurs je otvoren do 8. jula, a svi koji žele da se uključe i postanu deo tima, mogu da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara.

Volonteri će imati obezbeđen ulaz i boravak u OYF centru i van programa društvenog centra. Po završetku programa, volonteri će dobiti sertifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji uz mogućnost budućeg angažovanja na nekoj od stalnih pozicija u OYF društvenom centru.

V O L O N T E R S K E   P O Z I C I J E

  • Asistent za PR i društvene medije – 2 pozicije
    Zaduženja su uređivanje i ažuriranje web stranice i profila na društvenim mrežama, pisanje saopštenja medijima, medijska gostovanja, organizacija i koordinacija pres konferencija, organizacija događaja u vezi sa promocijom rada OYF društvenog centra.
  • Fotograf – 1 pozicija
    Zaduženja event fotografa su pokrivanje svih naših programa.
  • Event coordinator – 3 pozicije
    Zaduženja su planiranje, organizacija i koordinacija događaja u OYF društvenom centru (uključujući i muzičke programe).
  • Visual designer – 1 pozicija
    Kreiranje svih vizuala za print ili uređivanje prostora (u elektronskoj ili hard copy varijanti), sve u rasponu od produkt dizajna do printanih materijala. Budući da će biti više prostorija u kojim se dešavaju različiti događaji bilo u našoj ili gostujućoj organizaciji, potrebno je stalno osvežavanje prostora i izgleda enterijera i eksterijera.
  • Film programer 1 pozicija
    Zaduženja obuhvataju sve zadatke od naručivanja filma i određivanja termina prikazivanja, do podnošenja izveštaja za već prikazane filmove.

Dodatne informacije:

  • Prijavu je potrebno poslati putem onlajn prijavnog formulara najkasnije do 8. jula.
  • Volontiranje će trajati od 15. jula do 30. septembra tekuće godine.
  • Svi volonteri će biti angažovani minimum 5 radnih sati i maksimum 20 sati po nedelji.
  • Svi volonteri će tokom perioda selekcije proći kratak intervju.
  • Nakon završenog programa, volonteri će dobiti sertifikat kao priznanje o volontiranju.

Za više info pisati na office@oyf.rs.