Home [ volontiranje ] Počelo prijavljivanje na 30 međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji

Počelo prijavljivanje na 30 međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji

89
0
Mladi istraživači Srbije u okviru programa “Mladi su zakon” Ministarstva omladine i sporta, zajedno sa mnogobrojnim partnerskim organizacijama, objavljuju početak prijavljivanja na 30 međunarodnih volonterskih kampova širom Srbije ovog leta. 
 
Pozivamo vas da se prijavite i provedete nezaboravne trenutke u Prijepolju, Petrovcu na Mlavi, Zavojskom jezeru, Užicu, Tršiću i mnogim drugim mestima.
 
Cilj volonterskih kampova je da unesu pozitivne promene u lokalnu zajednicu i da, bez obzira na temu, budu primer rada od javnog interesa. Volonterski kamp je jedinstven oblik volonterskog rada u trajanju od deset dana do dve nedelje, na kom učestvuju volonteri iz Srbije i inostranstva. Predviđen je za sve ljude dobre volje uzrasta od 18 do 30 godina, bez obzira na njihovu stručnost ili obrazovanje. Smešta, hrana i izleti tokom kampa su obezbeđeni, dok volonteri sami plaćaju prevoz do kampa. Prijava traje dok se ne popune mesta.
 
Boravak na međunarodnom volonterskom kampu za učesnike je prilika je da leto provedu u nekom od mesta u Srbiji koje će posetiti prvi put, a da pritom urade nešto korisno i pomognu da se poboljša život ljudi u tom mestu, kao i da upoznaju mnogo novih prijatelja iz inostranstva i cele Srbije.
 
Klikom na ove linkove možete naći:
 
 
 
 
     PRIJAVA
 
 
 Projekat “Nacionalni volonterski program mladih 2015 – volonterski kampovi” sprovodi udruženje Mladi istraživači Srbije a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.