Home [ volontiranje ] POZIV ZA UČEŠĆE U LETNJEM KAMPU „Fortres“

POZIV ZA UČEŠĆE U LETNJEM KAMPU „Fortres“

85
0

branurumunijakampCentar za omladinski rad poziva 5 mladih osoba da se prijave za učešće u letnjem kampuFortres“ koji će se održati od 02-08. avgusta 2015, u Branu, Rumunija. Učesnici kampa biće mladi iz različitih država. Tema letnjeg kampa je promocija životnog stila bez alkohola i drugih psihoaktivnih supstanci.

 

(Više o kampu pronađite ovde: http://dunaredu.org/active-summer-camp-2015/)

Letnji kamp je organizovan od strane evropske organizacija Active – Sobriety, Friendship and Peace koja predstavlja mrežu 31 omladinske organizacije iz 24 države, a domaćin kampa biće Danube.edu tim iz Rumunije.

Program će obuhvatiti aktivnosti na otvorenom, zanimljive kreativne i edukativne radionice vođene od strane profesionalaca i mnoge druge zabavne aktivnosti. Finalni program će se naknadno poslati.

Šta možete da očekujete ?

  • Odlična atmosfera

  • Entuzijastični tim

  • Zabavno okruženje

  • Obrazovno iskustvo

  • Lepo letnje vreme

SMEŠTAJ, HRANA I PUT

Smeštaj je u hotelu sa 3 zvezdice ili u šatoru (mogućnost izbora). Troškovi smeštaja, hrane i puta su pokriveni od strane Centra za omladinski rad.

KAKO SE PRIJAVITI?

Jednostavno! Popunite prijavu, najkasnije do 10.juna 2015, i pošaljite na mejl: czor@mail.com sa naznakom: „Prijava za letnji kamp“. Centar za omladinski rad će napraviti selekciju i kontaktirati vas.

Za sva pitanja kontaktirajte nas putem telefona na 021 2618 -597