Home [ volontiranje ] MEĐUNARODNA STUDENTSKA NEDELJA U BEOGRADU – OTVORENE PRIJAVE ZA VOLONTERE!

MEĐUNARODNA STUDENTSKA NEDELJA U BEOGRADU – OTVORENE PRIJAVE ZA VOLONTERE!

79
0

unnamedNajveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi, ISWiB – International Student Week in Belgrade, ove godine će se održati od 12. do 19. jula u glavnom gradu Srbije. U organizaciji udruženja Svetski omladinski talas, festival se od 2006. godine realizuje po deveti put, i svake godine okupi više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva.

Pod ovogodišnjim motoom „Unwrap!“, na ISWIB-u će učestvovati studenti iz preko 40 zemalja sveta, koji će kroz različite edukativne i zabavne sadržaje tokom sedam dana imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju problema iz različitih oblasti života. Cilj festivala jeste otklanjanje predrasuda, popularizacija Beograda i Srbije, kao i rušenje verskih, etničkih i nacionalnih barijera među mladima širom sveta.

Imajući u vidu da je reč o projektu međunarodnog karaktera, zvaničan jezik festivala je engleski.
Pozivaju se svi zainteresovani mladi da učestvuju kao volonteri u organizaciji Međunarodne studentske nedelje u Beogradu – ISWiB (International Student Week in Belgrade). Volontirajući na ISWiB-u, mladi će biti u prilici da steknu različita iskustva – osim odgovornosti za brojne aktivnosti, biće i u prilici da upoznaju strane studente, rade sa njima i učestvuju u brojnim edukativnim i zabavnim manifestacijama u okviru festivala.

USLOVI ZA VOLONTIRANJE:

  • Osobe starosti između 18 i 25 godina sa mestom boravka u Beogradu;
  • Poznavanje engleskog jezika.

KAKO SE PRIJAVITI?
Prijavni formular se nalazi na zvaničnom sajtu www.iswib.org.

Rok prijavljivanja za volontere je 17. maj.
Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.iswib.org, facebook stranici www.facebook.com/iswib, kao i twitter nalogu www.twitter.com/iswib.