Home [njuz] Besplatna IT Start konferencija u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS 

Besplatna IT Start konferencija u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS 

54
0

Udruženje studenata informatike FONIS, u okviru Start Imagine projekata, tradicionalno će održati i Start konferenciju, na kojoj ćete imati priliku da prisustvujete nizu interesantnih predavanja. Sama konferencija biće održana 18. i 19. aprila, kada ćemo ujedno saznati i ko su pobednici nacionalnog finala u Games i Innovation kategoriji Imagine Cup-a!

 

U subotu 18. aprila, na Fakultetu organizacionih nauka (Jove Ilića 154, Beograd) sa početkom u 10 časova, biće otvoren prvi dan konferencije, nakon čega će uslediti i finale u Innovation kategoriji Imagine Cup-a. Predavanja će otvoriti Zoja Kukić i Vukašin Stojkov, nakon čega nas očekuju Ranko Trifković, Žarko Ptiček kao i gosti iznenađenja, a teme koje će se obrađivati posebno će biti interesantne onima koji se zanimaju za pokretanje startup-a. Po završetku svih radionica, u 16 časova biće održano finale u Innovation kategoriji kada će se saznati ko će biti ovogodišnji predstavnik Srbije u svetskom polufinalu!

U nedelju, 19. aprila, drugi dan konferencije biće održan na Univerzitetu Metropolitan (Tadeuša Košćuška 63, Beograd), gde ćete takođe imati mogućnost da prisustvujete raznolikim predavanjima o gamingu, koja će održati izvanredni predavači kao što su Ivan Zorkić i Vid Rajin iz Mad Head Games studija, zatim Vladimir Perić iz Endtimes studija, i drugi.. Sa početkom u 18 časova, nakon završetka predavanja, saznaćemo i koji finalista će dobiti priliku da Srbiju takođe predstavi u svetskom polufinalu, i to u Games kategoriji Imagine Cup-a!

Na linku možete pronaći i agendu konferencije, gde se možete informisati o detaljnijem rasporedu predavanja.

Stoga ne dozvolite da vam drugi prepričavaju uzbuđenje otkrivanja ovogodišnjih pobednika Start Imagine-a, kao i da propustite predavanja naših entuzijastičnih predavača. Prijavite se besplatno na sledećem linku i pridružite nam se 18. i 19. aprila! Čekamo vas!

Sve informacije o projektu pročitajte na .