Home [ volontiranje ] POZIV ZA VOLONTERE ekspedicija inex film

POZIV ZA VOLONTERE ekspedicija inex film

130
0

inex volonteriOrganizator programa:

Ekspedicija Inex film istražuje mogućnosti samoorganizovanja, solidarnosti i “uradi sam” životne filozofije u Beogradu s početka 21. veka. Ona okuplja pojedince i organizacije kojima je neophodan prostor za rad i kulturnu produkciju a koje pored sopstvenog znanja i volje uglavnom ne raspolažu drugim resursima.

 

Oživljavanje zgrade Inex filma se odvija kroz akcije čišćenja, sređivanja i oslikavanje prostora kao i kroz zajedni ko organizovanje razli itih kulturnih i drugih događaja. Svaka zainteresovana grupa ili pojedinac predlaže i realizuje sadržaje koji postaju deo kolektivnog napora da ovaj prostor preuredimo i osposobimo za stvaralaštvo i razmenu ideja i znanja. Svako je slobodan da se uključi! Volonteri imaju veoma važnu ulogu.

Volonteri kroz ovaj poziv mogu pre svega da očekuju dobru zabavu i upoznavanje sa alternativnom, samoorganizovanom umetničkom scenom. Inex film je jedinstveno mesto koje u sebi obuhvata aktivnosti kao što su cirkuske akrobacije, organizaciju izložbi i rezidencijalne programe za umetnike iz inostranstva, benefit žurke, vegansku kuhinju, permakulturu, jam sesson-e, rad sa analognim filmovima itd. zbog čega će volonterima biti naročito interesantano da učestvuju u njegovom rodjendanskom prolećnom spremanju. Iskustvo volontiranja u Inex filmu omogući će vam da zavirite u ateljee mladih umetnika i upoznate se sa nezavisnom umetničkom produkcijom. Svi volonteri su dobrodošli da zajedno proslavimo rođendan Inex filma 25. aprila!

Zaduženja volontera:
Čišćenje, uredjivanje i prolećno spremanje dvorišta za proslavu rođendana Inex filma. Rad obuhvata uklanjanje sme a, kultivisanje rastinja i raspoređivanje dvorišnog inventara.

Vreme angažovanja:

Kako bismo uskladili vreme sa vašim obavezama tokom dana, možete se prijaviti za period od 14. do 17. aprila i od 19. do 24. aprila, od 12 do 18 sati, a ne morate ostati duže od 4 sata dnevno, mada ako želite, možete. Kada se budete prijavljivali, najbolje bi bilo da se prijavite na minimum 3 dana.

Rok i način prijavljivanja:

Svi volonteri su dobrodošli, potrebno je samo da popunite prijavu do 12. aprila: OVDE.

Mladi istraživači Srbije – Volonterski servis Srbije su zaduženi za regrutaciju volontera: Bulevar umetnosti 27, Novi Beograd, www.mis.org.rs, vss@mis.org.rs