Home [njuz] Info dan o mogućnostima volontiranja, praksi i zapošljavanja u Maleziji

Info dan o mogućnostima volontiranja, praksi i zapošljavanja u Maleziji

32
0

Poster Poziv MediumU utorak 17. februara 2015 godine sa početkom u 13.00 časova, organizacija OSMEH u Saradnji sa Kancelarijom za mlade Opštine Palilula,  održava info dan o mogućnostima volontiranja, praksi i zapošljavanja u Maleziji.

 

Organizacija OSMEH je postala info tačka za Srbiju za organizaciju SOLS 24/7 iz Malezije i trenutno se bavi regrutacijom volontera, praktikanata i zainteresovanih za zasnivanje radnog odnosa u nevladinom sektoru.

Organizacija SOLS 24/7 bavi se razvojem lokalnih zajednica kroz neformalno obrazovanje siromašnih. Programi namenjeni ovim zajednicama sprovode se kroz održavanje časova engleskog jezika, osnova poznavanja računara i životnih veština.

Volonterski programi održavaju se u ruralnim sredinama kao što s mali gradovi širom Malezije, urođenička sela i ostrva Tihog i Indijskog okeana. Volonterski programi koje organizuje organizacija SOLS 24/7 su plaćeni i traju između 3 meseca i godinu dana.

Programi prakse održavaju se u sedištu organizacije u Kuala Lupmpur u jednom od 12 sektora (Ljudski resursi, administracija, računovodstvo, IT sektor, obrazovanje, sektor za psihologiju i psihococijalnu podršku siromašnima, sport, sektor za razvoj lokalnih zajednica, sektor za socijalno preduzetništvo, komunikacije i medije, sektor za odnose sa javnošću). Programi prakse u ovim sektorima pokrivaju osnovni džeparac, smeštaj i ishranu za praktikante.

Programi zapošljavanja mogući su za bilo kog volontera ili praktikanta koji izrazi želju da ostane da radi u organizaciji a pritom pokaže trud i potrebno znanje za rad u sektoru.

Ukoliko imate preko 18 godina, zainteresovani ste da posetite jednu od najegzotičnijih zemalja sveta, ako vas zanimaju daleke destinacije, tropska klima i nove kulture ovo je prava prilika za vas. Iskoristite šansu da radite za jednu od najvećih neprofitnih organizacija u Aziji, steknite nova znanja i iskustva, raširite vidike i naučite novi jezik!

Očekujemo vas 17. februara na prvom među spratu GO Palilula sa početkom u 13.00 časova.