Home [ knjige/tribine ] Tribina „Moja strana priče”

Tribina „Moja strana priče”

117
0

book2Udruženje mladih za društveni aktivizam“ u sredu 28. januara organizuje tribinu na temu diskriminacije mladih iz osetljivih grupa. Tribina koja nosi naziv “Moja strana priče” održaće se u 18 časova u prostorijama Radio kafea u ul. Svetozara Miletića 45.

 

Tribina se organizuje povodom prezentacije publikacije koja predstavlja završni rezultat projekta “Moja strana priče” koji je „Udruženje mladih za društveni aktivizam“ sprovelo pod pokroviteljstvom Gradske uprave za sport i omladinu u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade za 2014. godinu. Članovi „Udruženja mladih za društveni aktivizam“ sakupili su lične priče diskriminisanih mladih sa teritorije Grada Novog Sada po osnovu njihove nacionalne, verske, seksualne pripadnosti i drugih karakteristika.

Sagovornici na tribini su Oliver Muškinja, viši stručni saradnik u Pokrajinskom ombudsmanu, Ivana Jovanović, aktivistkinja Udruženja „Prevent“ i Damir Bojić, autor publikacije. Gosti će govoriti o iskustvu prikupljanja intimnih ispovesti diskriminisanih osoba, kao i o doprinosima vladinog i nevladinog sektora u izazovima koje diskriminacija nosi sa sobom.

Tribina je interaktivnog karaktera i svi zainteresovani za ovaj društveni problem su dobrodošli.

Kontakt za dodatne informacije:

Udruženje mladih za društveni aktivizam“

Tel: 064 321 96 51

E-mail: drustveni.aktivizam@gmail.com