Home [treninzi] BUDI SVOJA NAJBOLJA INVESTICIJA!

BUDI SVOJA NAJBOLJA INVESTICIJA!

84
0

kzmstarigradPosle studijske posete evropskoj prestonici mladih, Solunu, spremili smo ti 4 besplatne radionice. Izaberi radionice i prijavi se na formularu koji se nalazi na dnu teksta!

 

Time management (20.12. 13-15h)

Da li biste voleli da imate Hermionin sat koji vraća vreme? Koliko puta vam je trebao jos jedan dan/sat da spremite ispit/pismeni/prezentaciju? Ako se često žalite da nemate vremena za stvari koje su vam bitne, ovaj trening je pravo mesto za vas da saznate kako da bolje iskoristite vaše vreme. Pričaćemo o tome kako da isplanirate stvari tako da imate vremena za ono što volite da radite i za ono što treba uraditi za školu/fakultet ili posao. Modeli koje ćete naučiti nastali su iz dugogodišnje prakse i istraživanja.

Change management (20.12. 15-17h)

Stalno smo suočeni s promenama koje dolaze iz okoline. Međutim, mnogo puta za njih nismo spremni i treba nam puno vremena da se prilagodimo situaciji. Bilo da je promena s kojom smo suočeni pozitivna ili negativna, iz nje uvek možemo dobrim planiranjem dobiti vise. Na ovom treningu moći ćete da saznate kako iskoristiti promenu što više, ali i kako napraviti promenu onda kada shvatite da vam je ona potrebna.

Presentation Skills (21.12. 13-15h)

Ova veština nam je potrebna svakog dana kada: prezentujemo svoj rad/domaći/projekat, kada upoznamo novu osobu i svaki put kad smo okruženi ljudima. Šetajuci ulicom, vi prezentujete sebe ljudima koji prolaze pored vas. Da bismo shvatili kako uspesno predstavili sebe, počevsi od svakodnevnog zivota do najbitnijh poslovnih prezentacija, treba da znamo kako to uraditi najbolje i na šta obratiti paznju. Na ovom treningu ćete saznati kako iskoristiti sve svoje potencijale kako biste se dobro prezentovali i videćete, to je mnogo vise od reči koje izgovorite prilikom predstavljanja.

Communication Skills (21.12. 15-17h)

Jedna od najbitnijh vestina u životu, koja nam moze doneti puno poznanika, prijatelja, kolega ili nas ostaviti usamljene. Međutim, komunikacija je isto bitna i u poslovnim prilikama i pri intervjuima za posao. Dobra komunikacija vam moze doneti veliki plus kod poslodavca i radno mesto koje želite. Ako ste svojim komunikacionim veštinama već zasenili druge – čestitamo, ali ako nije tako, dobra vest je da se to moze naučiti i ovaj trening je pravo mesto da počnete sa time.

Ko može da se prijavi: Mladi od 18 do 30 godina
Rok za prijavu: 
19.12. (petak) do 16h

FORMULAR ZA PRIJAVU