Home [ volontiranje ] Obuka za pisanje i upravljanje projektima “Gradski i prigradski” KONKURS!

Obuka za pisanje i upravljanje projektima “Gradski i prigradski” KONKURS!

94
0

mjuza33Volonterska Omladinska OrganiZacija VOOZ raspisuje konkurs za projekat pod nazivom “Gradski i prigradski“. Projekat podrazumeva obuku za pisanje i realizaciju projektnih ideja. Učesnici prolaze kroz dvodnevni trening nakon kog će uz mentorsku podršku trenera napisati nacrte projektnih ideja koje će zatim biti zaokružene i prezentovane na trodnevnom seminaru.

 

Dvodnevni trening biće održan u prvoj polovini novembra meseca 2014. godine, posle koga sledi mentorski rad sa dodeljenim trenerom, a čitav projekat se završava trodnevnim seminarom koji će biti održan u prvoj polovini decembra meseca 2014. godine.

Odabrani učesnici će biti podeljeni u dve grupe na osnovu toga da li žele da se bave potrebama i problemima mladih u lokalnim / prigradskim naseljima ili opštim gradskim problemima (u prigradskim naseljima i određenim delovima grada ili potrebama i problemima na nivou Grada Novog Sada).

Kandidati će imati priliku da se opredele za grupu u kojoj bi želeli da učestvuju u formularu za prijavu.

Komisija zadržava pravo da kandidata/kinju pozove na intervju u slučaju nedoumica vezanih za prijavu. Intervju će biti održan nekoliko dana nakon zatvaranja konkursa a kandidati će o tome biti blagovremeno obavešteni.

Projekat finansira Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sadau okviru konkursa za realizaciju Lokalnog akcionog plana politike za mlade.

Prijave na konkurs traju od 21. oktobra do 01. novembra 2014.
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara.

Formular možete preuzeti OVDE.

Popunjen formular pošaljite na e-mail gradski.prigradski.vooz@gmail.com najkasnije do 01.novembra u ponoć.

Sva pitanja možete uputiti na gore navedenu e-mail adresu.

INFORMACIJE O KONKURSU

  1. Pravo na učešće na projektu “Gradski i prigradski” imaju mladi od 18-26 godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Grada Novog Sada.
  2. Selekciju učesnika vršiće komisija sastavljena od članova projektnog tima.
  3. Rezultati konkursa biće objavljeni 5 dana nakon njegovog zatvaranja.
  4. Svaki kandidat dobiće obaveštenje o tome da li je primljen.
  5. Učesnici projekta su u obavezi da prisustvuju svim aktivnostima projekta. Udruženje zadržava pravo da ukoliko neko od učesnika ne poštuje aktivnosti projekta, izvrši njegovu zamenu.
  6. Podele učesnika u grupe vršiće se na osnovu odgovora na prijavnom formularu i intervjua.