Home [akcija] Winter courses are Coming!

Winter courses are Coming!

50
0

best-logoZeliš da putuješ za malo para ? Da upoznaš nove ljude i naučiš nešto novo o njihovom načinu života ? Da usavršiš svoje znanje engleskog jezika ili nekog drugog ? Da provedeš nezaboravnih 10 dana sa studentima iz cele Evrope ? Da preko dana ideš na predavanja a uveče na žurke? I da posle svega dobiješ sertifikat koji će ti upotpuniti CV i olakšati buduće zaposlenje?

Zvuči savršeno. I jeste ! Studentska organizacija BEST iz Niša te poziva da se prijaviš na neki od zimskih međunarodnih kurseva i učiniš ovu zimu mnogo zanimljivijom. Sve što je potrebno je da si student, da imaš osnovno znanje engleskog jezika, želiš da putuješ i da proširiš znanje iz oblasti koja te zanima. Prilikom odabira kandidata presudna je samo tvoja motivisanost i želja da posetiš baš taj grad što ćeš iskazati kroz motivaciono pismo, dok se godina studija i prosečna ocena ne uzimaju u obzir. Informacije o kursevima se nalaze na : http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp. Možeš da odabereš najviše tri kursa na koja ćeš se prijaviti ( http://www.best.eu.org/index.jsp) i napisati motivaciona pisma na engleskom jeziku. Ukoliko ti je potrebna pomoć, uputsva za pisanje motivacionog pisma možeš naći na: http://best.eu.org/student/courses/howToWriteAMotivationLetter.jsp.Ukoliko te izaberu, imaš obezbeđen smeštaj, hranu, organizovane zurke, a jedino što moraš da platiš je prevoz do odredišta. Zato ne gubi vreme i prijavi se ! Prijavljivanje za kurseve traje do 12.10.2014. do 23:00 . Požuri i iskoristi jedinstvenu priliku.

BEST je neprofitna, nepolitička, studentska organizacija koja deluje kao most između Univerziteta, studenata i kompanija. Ovaj vid razmene studenata i sticanja novih iskustava je u tradiciji BEST-a već dugi niz godina, a studetni širom Evrope imaju priliku da prošire znanja iz mnogih oblasti i obiđu zemlje poput Španije, Portugalije, Turske, Grčke, Mađarske, Norveške, Italije, Finske i mnoge druge.

Tradicija ovih kurseva je duga, a iskustva su mnogobrojna. Ne slušaj samo tuđa iskustva, već stvaraj svoja!