Home [ volontiranje ] KONKURS ZA VOLONTERE: Postani deo najvećeg zelenog festivala u regionu

KONKURS ZA VOLONTERE: Postani deo najvećeg zelenog festivala u regionu

105
0

GREEN FEST - VOLONTERIImaš više od 20, a manje od 30 godina? Nemaš iskustva, a imaš dovoljno slobodnog vremena? Želiš da naučiš više o ekologiji i životnoj sredini? Ili samo o tome kako se prave veliki događaji? Prijavi se da budeš volonter na 5. Green Fest-u koji se održava 29-31. oktobra, u Domu omladine Beograda. Ove godine, tema festivala su “Pametni gradovi”.

 

Pošalji svoj CV i motivaciono pismo na volonter@greenfest.rs, do 10. oktobra i očekuj poziv! Dobro razmisli šta ćeš napisati u pismu zato što ćemo kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor.

“Green Fest” je festival koji kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijative, kreativne radionice, debate, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu. Do sada je kroz festival svoje znanje unapredilo preko 120 volontera, a ove godine to budi TI!

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture “Green Fest” se održava uz pomoć Ministarstva omladine i sporta RS, Grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine i Sekretarijata za kulturu i  podršku kompanije Lenovo, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Više informacija o festivalu možeš pronaći na www.greenfest.rs