Home [ volontiranje ] Slobodna zona: Poziv za volontere

Slobodna zona: Poziv za volontere

79
0

960-540-volonteriObožavaš filmove?
Govoriš engleski?
Imaš više od 18 godina?
Želiš da stekneš iskustvo i upoznaš ljude iz sveta filma i kulture?
Ako je odgovor na sva ova pitanja DA – postani deo Slobodne zone!

 

Slobodna zona je festival angažovanog igranog i dokumentarnog filma na kojem ćeš se susresti sa aktuelnim društveno-političkim temama i novim pogledima i tumačenjima istih. Upoznaćeš se sa procesom pripreme i realizacije festivala i steći veliki broj novih prijatelja i potencijalnih saradnika. Festival ove godine priprema 10. jubilarno izdanje.

U zavisnosti od svog interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možeš nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

  • u organizovanju i postavljanju festivala (organizacija nabavke filmova, dolaska gostiju, pripreme za press konferenciju i otvaranje festivala…)
  • u promociji festivala u okviru promo tima (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranice i socijalnih mreža, dizajniranje, prodaja i deljenje promo materijala)
  • u okviru službe za goste festivala (druženje sa gostima festivala – rediteljima, producentima, glumcima, gostima i učesnicima Noćnih razgovora …)
  • na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima festivala u prostorima filmskih projekcija).

Za uzvrat, mi ti nudimo:

  • dragoceno iskustvo, divno druženje i nove prijatelje
  • mogućnost da, kao član tima, besplatno uživaš u programima festivala
  • sertifikat o volontiranju (koji dodeljujemo na koji dodeljujemo na slavlju posebno organizovanom u čast volontera)

Festival će se ove godine održati od 7. do 12. novembra u Sava Centru, Kulturnom centru Beograda, Domu omladine i Kinoteci, ali će neki od poslova na kojima nam treba tvoja pomoć početi i ranije, još tokom oktobra meseca.

Zato dobro planiraj, pripremi kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke koje ćeš nam poslati na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org (Subject: Volontiranje na SZ). Konkurs je otvoren do 5. oktobra, a kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na intervjue 10. i 11. oktobra.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon Kulturnog centra Rex (traži Anu): 011/3284 534, ili nam piši na volontiranje@freezonebelgrade.org.

Vidimo se u Slobodnoj zoni!