Home [njuz] Beogradski studenti na takmičenju u San Francisku

Beogradski studenti na takmičenju u San Francisku

52
0

book0Grupa studenata sa Univerziteta u Beogradu je pre nepunih godinu dana pokrenula startup projekat FishingBooker – online zajednicu koja spaja strastvene ribolovce sa kapetanima brodova za pecanje širom sveta. Za ovaj kratak period, tim je uspeo da stvori zvanično najveće svetsko tržište pecaroških brodova, pokrivajući preko 50 zemalja i saradjivajuci sa skoro 600 kapetana, usled čega su pozvani da svoj projekat prezentuju u San Francisku, na sada već čuvenoj konferenciji TechCrunch Disrupt. 

 

TechCrunch Disrupt je najveća svetska konferencija za startup projekte, čiji učesnici na događaj pristižu iz svih krajeva sveta. U okviru konferencije će biti održano takmičenje People’s Choice Awards (Nagrada publike), gde ljudi iz celog sveta moći da glasaju online za svog favorita. Glasanje traje samo jedan dan – 9. septembra. Pobednik dobija priliku da prezentuje svoj projekat na glavnoj bini pred najpoznatijim imenima svetske startup scene, kao i da učestvuje na StartUp Battlefield-u, takmičenju koji ljubitelji industrije porede sa Svetskim prvenstvom u fudbalu.

FishingBooker je domaći projekat koji je dobio priliku da se pozicionira na globalnoj mreži najboljih ideja na polju startup-ova. Uspeh na ovoj konferenciji za mnoge startupove do sada je značio svetsku slavu, milionske investicije i poštovanje zajednice. Naša podrška FishingBooker-u tokom ovog dogadjaja je najbolji način da momcima iz Beograda pomognemo da se i njihov trud i rad na isti način nagradi.

Postanite deo ove kampanje i prijavite se preko vašeg Facebook i Twitter naloga na: fishingbooker.com/tc-sr . 9. septembra ćete dobiti podsetnik za glasanje, kao i poruku podrške koja će biti objavljena na vašem profilu. Sve što treba je da kliknete na ‘support’ i aplikacija će uraditi ostalo. 

Za više informacija posetite www.fishingbooker.com