Home [ volontiranje ] Još uvek traje prijava kandidata za letnje kampove

Još uvek traje prijava kandidata za letnje kampove

75
0

dfdsfdgv

via http://volonteri-posle-poplava.blogspot.com/


 

 

Kampovi u poplavljenim područijima se polako popunjavaju.

Skoro da nema više mesta za strane volontere, ali za domaće, iz cele Srbije, ima mesta!

Ako nemate šta da radite u avgustu, možda ne možete na more, zašto ne biste proveli 10 do 15 dana negde u Srbiji, sa drugarima iz cele zemlje i iz inostranstva?

Kampovi su isti kao i oni u inostranstvu, samo što ove godine, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, namenjeni su i domaćim volonterima.

Tamo vam je sve obezbeđeno, a mnogi Resurs centri Ministarstva plaćaju i putne troškove.

Pored solidarnosti sa mladima iz poplavljenih područja i rada na sanaciji posledica posle polava (nema rada koji bi vas doveo u opasnost), možete se kupati dve nedelje u Srebrnom jezeru, obići tvrđave uz Dunav (Smederevo, Ram, Golubac), učestvovati u Tešnjarskim večerima u Valjevu, Obrenovačkom letu, obići Niš ako nkad niste bili.

Pogledajte više o programima i načinu prijavljivanja na ovom blogu. Prijavu popunjavate onlajn a onda treba da nam se javite telefonom ili dođete u jednu od čak 30 organizacija u Srbiji! Kampovi su za mlade od 18 do 30 godina, a ako ste iz poplavljenih područja, a imate izmedju 15 i 19 godina, možete provesti jednu ili dve nedelje u Sremskim Karlovcima! Očekujemo vas