Home [ volontiranje ] Program prakse u JP Elektroprivreda Srbije

Program prakse u JP Elektroprivreda Srbije

78
0

logokarijeraCentar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente da se prijave za obavljanje prakse u javnom preduzeću ELEKTROPRIVREDA SRBIJE.
Praksa će biti organizovana na više lokacija u Srbiji gde se nalaze uprave, ogranci, pogoni i kopovi Privrednih društava Elektroprivrede Srbije:

· PD „Termoelektrane Nikola Tesla“

· PD „Termoelektrane i kopovi Kostolac“

· PD „Panonske Termoelektrana-Toplana“

· PD „Elektrovojvodina“

· PD za distribuciju električne energije„Centar“

Otvoreno je ukupno 98 mesta na sedamdesetosam različitih pozicija.

Mogućnost da steknu radno iskustvo i obave praksu u struci imaju studenti Univerziteta u Beogradu sa Elektrotehničkog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Tehnološko-metalurškog, Poljoprivrednog, Građevinskog, Fakulteta bezbednosti, Tehničkog fakulteta u Boru, Pravnog fakulteta, Ekonomskog, Matematičkog, Hemijskog, Biološkog, Geografskog i Fakulteta organizacionih nauka.

Prijavljivanje se obavlja isključivo elektronskim putem.

Potrebno je da kandidati preuzmu i popune PRIJAVNI FORMULAR (dostupan na sajtu Centra) i pošalju na mejl: centar@razvojkarijere.bg.ac.rs.

U prijavnom formularu i nazivu (predmetu) imejla neophodno je navesti kod pozicije za praksu na koju se kandidat prijavljuje. Napomena: ukoliko se kandidat prijavljuje za više pozicija može da navede više kodova u istom formularu odnosno imejlu.

Rok za prijave ističe 18. maja 2014. godine u ponoć.

Svaki polaznik prakse imaće neposredno određenog mentora uz čiju podršku će obavljati zadatke tokom trajanja prakse. Predviđeno trajanje prake je tri meseca a početak prakse planiran je za kraj maja meseca.

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina osnovnih akademskih i master studija da se prijave za obavljanje prakse u javnom preduzeću ELEKTROPRIVREDA SRBIJE.

Otvoreno je ukupno devedesetšest mesta na sedamdesetosam različitih pozicija koje su detaljno opisane u integralnom tekstu konkursa. (TEKST INTEGRALNOG KONKURSA PREUZMITE OVDE.)

Praksa će biti organizovana na više lokacija u Srbiji (Beograd, Pančevo, Obrenovac, Novi Sad, Kragujevac, Požarevac, Smederevo, Svilajnac, Zrenjanin, Sombor, Vrbas, Subotica, Kanjiža, Senta, Sremska Mitrovica, Ruma, Kostolac, Selo Stari Kostolac, Selo Drmno) gde se nalaze uprave, ogranci, pogoni i kopovi Privrednih društava Elektroprivrede Srbije:

PD „Termoelektrane Nikola Tesla“
PD „Termoelektrane i kopovi Kostolac“
PD „Panonske Termoelektrana-Toplana“
PD „Elektrovojvodina“
PD za distribuciju električne energije„Centar“

Svaki polaznik prakse imaće neposredno određenog mentora uz čiju podršku će obavljati zadatke tokom trajanja prakse.

Predviđeno trajanje prake je tri meseca.

Početak prakse planiran je za kraj maja meseca.

Za svaku poziciju za praksu u integralnom tekstu konkursa navedeni su uslovi. Molimo vas preuzmite tekst integralnog konkursa ovde.

Prijavljivanje se obavlja isključivo elektronskim putem.

Potrebno je da kandidati preuzmu i popune PRIJAVNI FORMULAR (preuzmite ovde) i pošalju na mejl: centar@razvojkarijere.bg.ac.rs.

U prijavnom formularu i nazivu (predmetu) imejla neophodno je navesti KOD POZICIJE ZA PRAKSU na koju se kandidat prijavljuje.

Napomena: ukoliko se kandidat prijavljuje za više pozicija može da navede više kodova u istom formularu odnosno imejlu.
rok za prijavu: 18/05/2014