Home [akcija] Zakorači u svet mogućnosti: Upoznaj AIESEC!

Zakorači u svet mogućnosti: Upoznaj AIESEC!

51
0

aiesecPrezentacija Upoznaj AIESEC održaće se 26.02. u 19h na Fakultetu za pravne i poslovne studije Dr Lazar Vrkatić (Bulevar oslobođenja 78). Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane da čuju o mogućnostima koje vam AIESEC nudi – stučne i volonterske prakse, program Global families, a možete čuti i nešto više o pirijavama za članstvo koje su u toku.

 

Global talent program, odnosno program stručnih praksi, omogućava mladima rad u struci u jednoj od 124 zemalja, dok vam Global citizen program nudi mogućnost volontiranja – rad na projektima, upoznavanje sa kulturom izabrane zemlje, lični i profesionalni razvoj. Na prezentaciji ćete moći da čujete o iskustvima ljudi koji su učestvovali na ova dva programa, o uslovima i benefitima koje vam praksa nudi.

Ukoliko želite da dovedete svet u vaš dom, Global families je program za vas. Pruža vam se mogućnost da ugostite volontera iz inostranstva na period od tri do šest nedelja. Utičite na stvaranja nečije slike o Novom Sadu, upoznajte se sa drugom kulturom, razvijte prag tolerancije i usavršite strani jezik.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.