Home [konkursi] Konkurs za seminar ”Edukacija aktivista civilnog društva o profesionalnom i ličnom integritetu“

Konkurs za seminar ”Edukacija aktivista civilnog društva o profesionalnom i ličnom integritetu“

46
0

idoloInicijativa za demokratsko društvo (IDD) i Agencija za borbu protiv korupcije Vas pozivaju da se prijavite za učešće na seminaru „Edukacija aktivista civilnog društva o profesionalnom i ličnom integritetu“, koji će se održati u Beogradu 18. i 19. februara 2014. godine u prostorijama Kancelarije za mlade Zvezdara, od 10h do 16h.

 

Ovo je drugi po redu seminar sa istom temom i organizuje se na osnovu pozitivnog odjeka koji je imao prethodni seminar sa istom ciljnom grupom.

Cilj dvodnevnog seminara je podizanje antikorupcijske svesti mladih aktivista putem edukacije i informisanja o pojavnim oblicima, tipovima, uzrocima i posledicama korupcije, profesionalnoj etici, ličnom integritetu i mehanizmima za sprečavanje korupcije.

Na konkurs se mogu prijaviti: mladi, volonteri/ke i aktivisti/kinje civilnog sektora.

Prednost će imati aktivisti civilnog društva, a IDD podržava da se prijave po dve osobe iz svake zaiteresovane nevladine organizacije.

Način prijavljivanja:

Pošaljite CV, kratko motivaciono pismo, podatak iz koje nevladine organizacije dolazite kao i svoje kontakt podatke sa naznakom – Prijava za seminar – na office@idd.rs, najkasnije do 13. februara 2014.