Home [treninzi] Seminar: „Kuda plovi ovaj brod? U susret novim izazovima u turizmu“

Seminar: „Kuda plovi ovaj brod? U susret novim izazovima u turizmu“

67
0

Udruženje „Мladi za turizam“ u okviru tradicionalnog meseca edukacije, organizuje treći po redu seminar pod nazivom „Kuda plovi ovaj brod? U susret novim izazovima u turizmu“.

 

Rukovodeći se svetskim tendencijama u sferi turizma, odlučili smo da tri teme budu okosnice ovogodišnjeg seminara: kulturni turizam, internet marketing i omladinski turizam. Naš cilj je da svaku od ovih tema raščlanimo i analiziramo na koji način utiče na unapređivanje turizma u Srbiji. Takođe, potrudićemo se da sagledamo sve šanse i pretnje, kao i da prepoznamo snage i slabosti srpskog turizma.

Seminar će se realizovati u prostorijama Privredne komore Beograda, u ulici Kneza Miloša 12, sa početkom u 18h, u okviru tri termina: 6. decembar (“Kulturni turizam 2014 – Nova šansa za manifestacioni turizam”), 13. decembar (“Internet u funkciji brendiranja i promocije turizma”) i 23. decembra (“Omladinski  turizam u funkciji razvoja srpskog turizma”).

Seminar će osim u Beogradu, biti organizovan i u Novom Sadu, 13. decembra i Nišu, 14. decembra.

Svako predavanje ima nekoliko predavača, uspešnih pojedinaca i predstavnika organizacija sa uspešnim poslovanjem iz oblasti turizma. Po završetku izlaganja predavača, uslediće diskusija u kojoj će moći da učestvuju svi prisutni.

Prisustvovanje seminaru je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti više informacija o seminaru na mail info@mladizaturizam.rs

Program seminara