Home [treninzi] Future Marketing Forum

Future Marketing Forum

40
0

Marketing je jedna od disciplina koja u poslednje vreme doživljava pravu ekspanziju širom sveta, pa tako i u našoj zemlji. Zato, AIESEC iz Niša organizuje projekat koji se bavi edukacijom i popularizacijom ove discipline, pod nazivom „Future Marketing Forum“. U okviru ovog projekta, kao završni događaj održaće se i konferencija otovorenog tipa.

 

Radi se o dvodnevnoj konferenciji koja će se prvog dana, 02. decembra, održati u prostorijama Regionalne privredne komore Niš (zgrada Banovine) i drugog dana, 03. decembra, u novim prostorijama Univerzitetske biblioteke. Konferencija se sastoji iz predavanja, radionica i panel diskusija. Stručnjaci iz oblasti marketinga će pokušati da na zanimljiv i inovativan način prenesu posetiocima svoje znanje i iskustvo iz prakse. Obrađivaće se sledeće teme: „PR“, Kako brendirati sebe putem interneta?“, Potrošač budućnostii Digitalni marketing“.

Konferenciji mogu prisustvovati svi zainteresovani koji žele da čuju nešto više o aktuelnim temama iz oblasti marketinga. Kako bi obezbedili svoje mesto na konfereniciji, neophodno je prvenstveno popuniti prijavu koju možete naći na sajtu www.nis.aiesec.org.rs.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.