Home [njuz] Putujuci studentski sajam

Putujuci studentski sajam

46
0

Ponedeljak 4. novembar – od 10h do17h
Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1

 

Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, Francuski instituti iz Beograda, Sofije, Skoplja i Podgorice, organizuju cetvrti  koji ove godine polazi iz Beograda. Studenti ce ovom prilikom moci da dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima u regionu.

Sajam ce u holu Rektorata okupiti brojne predstavnike francuskih univerziteta, kao i rukovodioce francuskih ili frankofonih studijskih programa u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj ili Crnoj Gori, ali i predstavnike Frankofone univerzitetske agencije i Tempus i Erasmus Mundus programa.

Iskoristite ovaj sajam da biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2014/2015. godinu i dodjite da se informisete o studijama u Francuskoj, francusko-srpskim programima i mogućnostima finansiranja vasih studija! Dodjite da prisustvujete i tematskim predavanjima koja ce Vam preciznije predstaviti svaki studijski program.

Francuski institut u Srbiji ce tom prilikom raspisati i konkurs za dodelu STIPENDIJA za univerzitetsku 2014/2015. godinu.