Home Bioskop Umri muški 4

Umri muški 4

55
0

umri_muski_4_vBioskop ''Palež'' od četvrtka, 26. do nedelje, 29. jula u 21.00.

Originalni naziv: Die Hard 4.0
Režija: Len Wiseman, Uloge: Bruce Willis, Kevin Smith, Maggie Q and Justin Long
Zvanični sajt: www.umrimuski4.com

Napad na ranjivu infrastrukturu Sjedinjenih Američkih Država polako počinje da gasi celu zemlju.

{YouTubeVideo id=ByiCBJkwTpg}

Misteriozna osoba iza paklenog plana računala je na svaki elektronski problem – ali nije uračunala staromodnog „analognog“ Džona Meklejna.

Brus Vilis se ponovo vraća kao Njujorški detektiv Džon Meklejn u četvrtom nastavku filma „Umri Muški“. Ovaj put Meklejn se suprotstavlja grupi internet terorista koji putem visoke tehnologije žele da ugroze bezbednost Amerike.

Pored Brusa Vilisa u filmu se pojavljuju i Džastin Long, Meri Elizabet Vinsted i Kevin Smit, dok je režija filma poverena Lenu Vajzmenu.

Kevin Smit, čuveni režiser filma „Clerks“, je povodom svoje uloge u filmu izjavio: „Moj likk u filmu je zadužen za objašnjavanje svega i svačega. Ja sam jedina osoba u filmu koja samo priča i ne ubija nikoga.Zapravo svakom akcionom filmu treba neko ko objašnjava šta se zapravo dešava, takav je i moj lik. Kada sam došao na snimanje, prva stvar koju sam tražio bio je pištolj. Međutim Len nije bio raspoložen za pregovore. Svašta još može da se desi u međuvremenu. Možda me prilikom montiranja filma izbace zbog moje glume “.

Vajzmen je do sada radio na oba dela filma „Underworld“.