Home [treninzi] Obuka “Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za podršku razvoju socijalne inkluzije i...

Obuka “Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za podršku razvoju socijalne inkluzije i inkluzivnog obrazovanja“

62
0

Inicijativa za inkluziju VelikiMali od 15. aprila 2013. do 15. aprila 2014. realizuje projekat „Jače civilno drustvo – uspešna socijalna inkluzija“ u partnerstvu sa MDRI-S, uz podršku Delegacije Evropske Unije u Srbiji. Opšti cilj ovog projekta je unapredjenje uloge civilnog drustva u Srbiji u procesu socijalnog uključivanja dece sa teškocama u razvoju. Specificni cilj projekta je jačanje kapaciteta organizacija civilnog drustva koje se bave zaštitom i ostvarivanjem dečjih prava, kako bi doprinele da deca sa smetnjama u razvoju imaju jednak pristup redovnom obrazovanju kao i njihovi vršnjaci i vršnjakinje iz šire populacije.

 

U tu svrhu organizujemo obuku “Jačanje kapaciteta organizacija civilnog drustva za podršku razvoju socijalne inkluzije i inkluzivnog obrazovanja“ i pozivamo OCD da delegiraju svoje predstavnike/ce.

Obuka će biti realizovana kroz 6 trodnevnih modula (petak-nedelja) od septembra 2013. do januara 2014. godine.

Zainteresovani predstavnici/e OCD treba da dostave popunjen aplikacioni formular (nalazi se u prilogu ovog poziva) na e-mail adresu: office@velikimali.org najkasnije do 18. septembra 2013. godine, do kraja radnog vremena.

Više detalja možete pronaći u pozivnom pismu i propratnim dokumentima.

Attachments:
Download this file (Formular za prijavljivanje.doc)Formular za prijavljivanje.doc [ ]
Download this file (Poziv za obuku.doc)Poziv za obuku.doc [ ]
Download this file (Ugovor.doc)Ugovor.doc [ ]