Home [njuz] Priključi se AIESEC-u – budi drugačiji, investiraj u svoju budućnost!

Priključi se AIESEC-u – budi drugačiji, investiraj u svoju budućnost!

41
0

Teorijsko znanje studenti retko primenjuju u praksi. Pored fakultetskog obrazovanja mnogi i dalje ne znaju kako to izgleda organizovati projekat, voditi finansije, raditi u marketingu, odnosima sa javnošću, sarađivati sa najvećim kompanijama, baviti se ljudskim resursima, biti u kontaktu sa ljudima iz 117 zemalja? Postani deo AIESEC-a, iskoristi jedinstvenu šansu, stekni praktično iskustvo i oprobaj se u mnogim stvarima koje te sutra čine spremnijim i kredibilnijim u poslovnom svetu.

 

AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš deo najveće studentske organizacije, raširiš svoju mrežu kontakata i nadogradiš svoje znanje i iskustvo, kako kroz svakodnevni rad, tako i kroz različite konferencije, treninge i seminare.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Priključi se AIESEC-u, unapredi sebe i apliciraj! https://podio.com/webforms/4729585/370190