Home [akcija] HUMANITARNI KONCERT POVODOM PROJEKTA ‘’SEIZE THE DAY’’

HUMANITARNI KONCERT POVODOM PROJEKTA ‘’SEIZE THE DAY’’

52
0

Drugu godinu za redom, studentska organizacija AIESEC organizuje humanitarni projekat „Seize the day“. Ideja samog projekta jeste rad sa obolelom decom koja su pacijenti na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine. Cilj projekta je da obezbedi kvalitetno i upotpunjeno vreme deci koja leže na odeljenjima endokrinologije, gastroenterologije, pulmologije i opšte medicine, a u narednom periodu u projekat će se uključiti i deca sa odeljenja rehabilitacije.

 Povodom projekta „Seize the day“ AIESEC organizuje humanitarni koncert u subotu, 7. septembra u klubu Sterija (sa zadnje strane Srpskog narodnog pozorišta) sa početkom u 21h. Ulaz je besplatan, a sav dobrotvorni prilog je namenjen opremanju Dečije bolnice. Za dobru atmosferu zaduzen je Pickup Arts bend koji će izvoditi poznate pop/rock hitove. Na zurci će učestvovati članovi AIESEC-a iz Novog Sada, inostrani studenti volonteri na ovom projektu, kao i svi vi koji ste voljni da pomognete ovoj deci. Dodjite, i ulepšajte sebi veče, a mališanima u Dečijoj bolnici olakšajte tešku bitku koju vode.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 124 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Više o projektu možete naći na našem oficijalnom sajtu: www.ns.aiesec.org.rs i facebook stranici www.facebook.com/AIESECNoviSad