Home [treninzi] Obuka o radioničarskom radu!

Obuka o radioničarskom radu!

50
0

Cilj projekta je obezbeđivanje kvalitetnijeg rada budućih radioničara Volonterskog klub, koji obuhvata i rad sa različitim društvenim grupama. Nakon obuke o radioničarskom radu imaćete priliku da u timu mladih i kreativnih ljudi sprovedete svije ideje u delo.

 

Ukoliko želite da svoje leto provedete na koristan i zanimljiv način prijavite se na obuku o radioničarskom radu koja će se održati 07. i 08. septembra u Volonterskom centru Vojvodine (Njegoševa 3).

Naučićete kako funkcioniše naš program nefomalnog obrazovanja, kako da osmišljavate i sprovodite radionice, kako da radite sa različitim društvenim grupama u saradnji sa organizacijama, školama, fakultetima u Novom Sadu i manifestaciji na Štrandu: ”Novosadsko kulturno leto”.

Prijavni formular pošaljite na: klub@volontiraj.rs najkasnije do četvrtka 05.09.
Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavom!

Prijavni formular možete preuzeti ovde prijavni formular za obuku.

U finalnoj fazi projekta radioničari će učestvovati u izradi priručnika o radioničarskom radu koji će biti objavljen od strane Volonterskog centra Vojvodine. Učesnici koji budu prošli obuku i održali određeni broj radionica u Volonterskom klubu i u saradnji sa partnerskim organizacijama i institucijama će dobiti potvrdu o učešću na projektu.