Home [ volontiranje ] Postani volonter na humanitarnom projektu “ACTiviraj se”

Postani volonter na humanitarnom projektu “ACTiviraj se”

83
0

Student si i imaš nekoliko slobodnih sati nedeljno? Želiš da ulepšaš svakodnevnicu  deci ometenoj u razvoju i bez roditeljskog staranja?  Pozivamo te da postaneš volonter na humanitarnom projektu “ACTiviraj se” studentske organizacije AIESEC.

 

Izmami osmeh na dečijem licu i obezbedi sebi nove lepe uspomene. Ovo je prilika da stekneš praksu, a uz to svojim primerom pokažeš da u društvu u kome živimo svi treba da budemo jednaki.

Projekat “ACTiviraj se” bavi se socijalnim uključivanjem dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Kontinuirano se realizuje već 4 godine. Uključi se i ti i postani deo ovog humanitarnog projekta koji se realizuje u periodu od sredine septembra do sredine novembra 2013.godine. Obuhvataju ga radionice edukativnog i zabavnog karaktera na kojima će raditi volonteri u domovima “Drinka Pavlović”, “Jovan Jovanović Zmaj”, “Dragan Filipović Jusa”,udruženju “Živimo zajedno” i osnovnim školama opštine Stari Grad. Pored toga, biće organizovano i nekoliko specijalnih događaja za decu, kao što su sportske aktivnosti, dan magije, odlazak u bioskop, na krstarenje i u pozorište. Svi volonteri na projektu proći će edukacije sredinom septembra koje će održati predavači “Evropskog pokreta u Srbiji” i koje će pripremiti volontere za rad u domovima. Za sve volontere obezbeđeni su sertifikati koji potvrđuju njihov rad na projektu.

Prijavi se na www.aiesec.org.rs/activiraj-se/ i postani i ti deo projekta!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija o ovom projektu i radu organizacije AIESEC možete pronaći na sajtu www.aiesec.org.rs