Home [konkursi] Konkurs za PR asistenta u TEDxNoviSad timu

Konkurs za PR asistenta u TEDxNoviSad timu

41
0

TEDxNoviSad raspisuje konkurs za prijem novih članova u PR tim (pozicija PR asistenta/kinje). Potrebni su nam ambiciozni i kreativni kandidati i kandidatkinje koji žele da steknu iskustvo u ovoj oblasti. Naš cilj je da se sa idejama vrednim širenja upozna što veći broj ljudi i da inspirišemo i pokrenemo TEDxNoviSad zajednicu na pozitivne promene u sredinama čiji su članovi. Ako ste se prepoznali u ovim redovima i smatrate da ste prava osoba za nas i podržavate misiju i viziju TED i TEDx konferencija molimo Vas da se prijavite i postanete deo globalnog pokreta posvećenog lokalnim zajednicama.

Ukoliko želite da konkurišete pošaljite nam vaš CV i motivaciono pismo. U motivacionom pismu nam obrazložite šta Vas motiviše da nam se pridružite i zašto ste Vi prava osoba za nas. Motivaciono pismo možete poslati u pisanoj formi ili možete snimiti kraći video u kojem ćete obrazložiti traženo.

 

Radove šaljite na: snezanasubotic@tedxnovisad.com. Konkurs je otvoren do 4. septembara 2013. godine. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.