Home [akcija] Internet sajt liftmusic

Internet sajt liftmusic

78
0

 

Omladinsko udruženje Kulturni centar Lift iz Čačka, je u junu 2013. godine pokrenulo internet portal www.liftmusic.org, kao projekat koji ima za cilj da doprinese razvoju kvalitetne muzičke scene na prostorima bivše SFRJ.

Akcenat je stavljen na promovisanje manje afirmisanih autorskih i cover bendova, ali i na to, da se na jednom mestu okupe najrazličitiji akteri regionalne muzičke scene kao što su lokali, klubovi, muzički studiji, muzički festivali, produkcijske kuće, proizvođači instrumenata, prodavnice muzičke opreme i slično, čime će se napraviti najveća on-line muzička baza na ovim prostorima.

 

Posetioci portala www.liftmusic.org sada mogu da na jednoj internet stranici dobiju informacije o bendovima, njihovim nastupima, svirkama koje se organizuju u različitim gradovima i zemljama, muzičkim festivalima i svemu drugom vezanom za muzičku scenu, a koje iz raznoraznih razloga ne dobijaju adekvatan prostor u komercijalnim medijima.

 

Zahvaljujući tome, lokali sada lakše mogu nalaziti bendove koje bi mogli da angažuju kod sebe, bendovi lakše nalaziti angažmane, producente, muzičke studije i slično a publika jednostavnije može dolaziti do informacijama o novim kvalitetnim bendovima i izvođačima koji se pojavljuju na ovim prostorima.

 

Sve dodatne informacije možete pronaći na internet stranici www.liftmusic.org.